Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

Runcam 5 Orange - 4K Action Camera

Price:
153.97 EUR
Manufacturer:
Model: Runcam5_orange_4k
Qty:pc

Description

Parameters

Image Sensor SONY IMX 377 (12MP)
Video Resolution 4K@30fps / 2.7k@60fps / 1080P@120fps / 1080P@60fps / 1440P@60fps
Field of View (FOV) 145°
Video File Format MP4
TV-OUT Support
Communication Interface Micro USB
microSD Card supported
Please make sure that the file format of the SD card is FAT32, otherwise, it will easily cause errors.
WiFi No
USB Power Input DC 5-15V
Battery Capacity 900mAh
Power Consumption Max 620mA @5V
Dimension 38*38*36mm
Net Weight 56g (with battery)

Package included

1x Camera

1x Micro-USB Cable

2x Velcro Strap

Reviews

3.50
2 rating
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Write a review!
| 2 out of 5 Stars!
19/02/2022
A felvételi minőség perfektó!
viszont a video out nem működik megfelelően. több fv-vel is próbáltam, firmware frissítés ellenére is hatással van az fc videó kimenetére. van ahol csak blokkolja az osd-t, máshol meg teljesen hazavágja, ha rákötöm az fc video outján már csak hangyafocit látok.
a gyártó válasza a kérdésre az volt, hogy tudnak a hibáról, de nincs és nem is terveznek rá javítást kiadni. Ami nekem elég komoly gond. Ami kevésbé gond, de komoly hiányosság, hogy nem lehet váltani ntfs/pal között, illetve a mikrousb 5 pinjéből csak 3 él (power, cideo, gnd), vagyis lenne hely bőven osd-nek vagy fx+rx-nek, de semmit nem támogat.

Szóval akinek csak felvételre kell, annak ajánlom, mert arra remek, de aki drónon használná, és esetlegt még osd-t is szeretne kombinálni vele, az felejtse el, mert arra tökéletesen alkalmatlan :(

Recording quality is perfect!
however, the video out is not working properly. i have tried it with several fvs, despite the firmware update it affects the fc video output. there are places where he just blocks the osd, elsewhere he completely cuts me home when i hook him up i can only see ant football on the fc video out.
the manufacturer's answer to the question was that they know about the bug, but they don't have it and they don't plan to fix it. Which is a pretty serious problem for me. What is less of a problem, but a serious drawback is that you can't switch between ntfs / pal, or only 3 of the 5 pins on the microscope (power, cideo, gnd), so there would be plenty of room for osd or fx + rx, but nothing support.

So I recommend it to anyone who just needs to record, because it's great for it, but whoever would use it on a drone and might even want to combine an osd with it, forget it, because it's perfectly unsuitable for that :(
| 5 out of 5 Stars!
Verified purchase
25/01/2022
Én nagyon meg vagyok eégedve a felvétel minőségével

I am very pleased with the quality of the recording