Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu

KIT-ek és kész FPV drónok

Ez a menü FPV drón összeállításokatt tartalmaz, amik kipróbált párosítások. Ha "KIT" formában rendeled meg, akkor az összes felsorolt alkatrészt és összetevő a csomagba kerül, de akár "KIT -> RTF" megoldást is választhatod, akkor pedig összeszerelt és beállított állapotban kerül átadásra a termék.
Sort By:
View:

Drón, versenydrón használatra készen

Verseny drónt keresel, de nem akarod csavaronként összeválogatni a hozzávalókat? Ajándékba szeretnéd adni valakinek és nem akarsz melléfogni?
Itt az FPV Garage ahol megrendelheted a drón KIT-eket és kérésedre össze is szereljük neked. Ha még nem vagy járatos a versenydrón világban, menj biztosra és rendelj versenydrón KIT-et.

Kész drón vagy saját építésű verseny drón?

Erre a kérdésre neked kell tudnod a választ! Mi csak támpontokat adhatunk, Te döntöd el, mennyi időt és energiát szeretnél fektetni abba, hogy egy egyedi versenydrón bitokosává válj.
A drón KIT-ek biztosan teljesítik azt az elvárásodat, hogy szinte azonnal repülhetsz és biztosan nem fogsz felesleges, vagy nem összeillő drón alkatrészeket vásárolni.
Az egyedi verseny drón építésének szépsége, hogy kicsi a valószínűsége, hogy szembe jön egy pont ugyanilyen drón valamelyik versenyen. Az előbbi megoldással ellentétben azonban itt nem árt némi felkészülés.

Drón tesztelve

Az általunk összeállított drónok, drón KIT-ek tesztelt összeállítások, bizton állíthatjuk, hogy az alkatrészek és főegységek kiválasztásánál az optimális összeállítást vettük figyelembe.

Verseny drón is rendelhető készen?

Kész verseny drónokat nem tartunk készleten, hiszen a versenydrónozás egyik szépsége éppen az, hogy senki másnak nincs olyan gépe, mint a Tiéd. Azonban ha szeretnéd, összeszereljük neked a drónod kiválasztott komponensekből.